MANİSA / ALAŞEHİR - Alaşehir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Alaşehir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Fatih Mah. Erkenekon Cad. No1 Alaşehir/MANİSA
Vizyon
Mesleki gelişmeleri takip eden, alanında modern okul normlarına ulaşmayı hedefleyen bireylerin memnuniyetini; eğitim, öğretim, yönetim ve fiziki şartlar açısından artırmayı başaran bir okul olmak. Bilgiye ulaşmada ve kullanmada yetenekli üst eğitim kurumlarında ve meslek hayatında okulumuzu başarıyla temsil eden bireyler yetiştirmek. Okulumuzu ticaret liseleri arasında bütün etkinlikleriyle adını duyurmuş ve tercih edilen bir okul haline getirmek. Mesleki yönden kendini yenileyebilen, geleceği yön verecekleri yetiştirmek. Türkiye´de çağdaş uygarlık düzeyinde, disiplinli, bilim ve kültür düzeyi yüksek, başarısı ve sosyal aktiviteleri ile bilinen ve bu sebeple tercih edilen okul olmak. 4 yıllık fakülteleri kazanan öğrenci sayısını artırmak.
Misyon
Genç ve dinamik eğitim kadrosuyla; ticaret meslek lisesi alanında Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; çağdaş bir eğitimi ilke edinmiş; ciddi, disiplinli, insana önem veren, iş piyasasının ihtiyacını giderecek bilgilerle donatılmış, kültürel alanda da yetkin, sosyal, girişimci, iyi ahlaklı, teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen, yeniliklere açık, başarının öğrenmekte ve Paylaşmakta gizli olduğunu bilen, çevreye saygılı, kendine güvenen, sorumluluk duygusu gelişmiş, rekabetçi, ülkesini seven, Demokratik, laik ve her renkten insanı hoşgörüyle kucaklayan bireyler yetiştirmek için varız.
Karayolu
FATİH MAH. ERGENEKON CAD. NO:1 ALAŞEHİR
Manisa merkeze 110km,ilçe merkeze 2km uzaklıktadır.